fredag 8 april 2011

Underbara VFU

Så roligt att få vara ute på VFU igen! Denna gången har jag varit på en "nygammal" förskola. Här jobbade jag en del innan jag började att läsa och den här förskolan har stor del i att jag tog beslutet att börja läsa, så det känns helt rätt att vara här. Några av barnen kände igen mig fast det var minst två år sen jag var där senast. Det är en underbar förskola med goa fröknar och goa barn (precis som min förra förskola var). Det bästa är i alla fall att jag kan ta min cykel och komma dit på 15- 20 min - sån lyx!!
Annars har jag haft en del huvudbry ang. val av specialisering inför hösten. Det är så mycket jag vill ha med mig från den här tiden. Har även tänkt söka en kvällskurs till hösten, det finns ju andra som har klarat av det så jag ska göra ett försök.

Skönt med fredag! Helgen består av diverse dansuppvisningar, en på lördag och en på söndag. Ska bli roligt att se vad våra två döttrar har övat på under terminen. Och sen ska vi sjunga några sånger med Shine på söndagen också. Tur att det finns att göra så inte helgen hinner bli långtråkig;)
Ha det gott=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar